perjantai 22. tammikuuta 2010

Tervetuloa ePro Ning ympäristöön.

Se on otettu käyttöön kokeilumielessä, sopisiko se SAMKin sosiaaliseksi ympäristöksi. Ning on yhteisömedioiden rakentamisen alustaksi tarkoitettu verkkopalvelu (lisää aiheesta mm. Medipolku-projektin sivuilla ). Katjan, kirjastosta, perustama ePro Ning -verkoston tarkoituksena on testata, miten käynnistää kommunikointi ja tiedottaminen Ning ympäristössä. Tekrassa Niko otti Ningin syksyllä 09 käyttöön Tekran opiskelijoiden sosiaalisena ympäristönä, on mielenkiintoista kuulla, miten kokeilu onnistuu. Testatkaa rohkeasti Ning -ympäristön toimintoja ja mahdollisuuksia

Jos olet jo aiemmin luonut itsellesi Ning tilin, voit kirjautua epro.ning.com – osoitteeseen silloin luoduilla tunnuksilla.

Kaikki Ning-sovellukset, myös epro.ning.com, hyödyntävät käyttäjien tunnistukseen Ning ID-tunnistusta. Ning ID on sähköpostiosoitteeseen ja salasanaan perustuva tunnistusjärjestelmä, jonka avulla samoja tunnistetietoja voidaan käyttää kaikissa Ning ID:tä käyttävissä verkostoissa rekisteröinnin ja sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kun luot itsellesi Ning ID:n, voit myös lisätä perustietoja ja valokuvan Ning ID -tilillesi. Nämä tiedot täydentyvät kaikkiin uusiin verkostoihin, jotka käyttävät Ning ID -tunnistusta. Se mahdollistaa myös ystäviesi ja viestien jäljittämisen kaikissa sosiaalisissa verkostoissa, jotka käyttävät sitä.

Kutsuja tulee tammikuun aikana, jos et ole saanut kutsua ja haluaisit liittyä mukaan, niin ilmoittele!

Terveisin Kirsti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti