keskiviikko 4. elokuuta 2010

Hyvää syksyn alkua ja uutta Moodle-aikakautta!

Lomat ovat jo pääosalta ohitse ja taas ollaan aloittelemassa arkista aherrusta. Useampi teistäkin varmasti on jo istumassa työpisteensä ääressä joko kampuksilla tai kotona. Myös uusien Moodle-kurssien suunnittelu on varmasti jo menossa. Muistutuksena kaikille vielä, että SAMKissa on siirrytty kesällä uuden Moodle-version (1.9) käyttöön. Uudet Moodlet sekä vielä vanhakin, löytyvät kaikki samasta osoitteesta http://moodle.samk.fi/.  Muutos entiseen on se, että samalta sivulta löytyvät siis linkit uuteen opiskelijoiden Moodleen, vanhaan Moodleen, TKI-Moodleen sekä henkilökunnan Moodleen. Esimerkiksi ePro-koulutuksen pohja löytyy henkilökunnan Moodlesta ja kaikki syksyn opetus valmistellaan uuteen opiskelijoiden Moodleen. Vanhaan Moodleen voi kirjautua ainoastaan henkilökunta syksyn ajan.

Muistattehan myös, että jos haluatte tilata uuteen Moodleen pohjan, sen voi tehdä myös elomakkeella osoitteessa : https://elomake.samk.fi/tunnistaudu.php?lomake_id=536.  Apua Moodlen käyttöön ja uusiin ominaisuuksiin  saat oman kampuksesi Moodle-vastaavalta tai medianomi-harjoitttelijalta. Syksyn aikana joillain kampuksilla järjestetään myös Moodle-koulutusta. Apua saat kyllä aina tarvittaessa, rohkene siis kysyä!

Katja

Ps. Täksi päiväksi (4.8.2010) luvatun ukkosmyrskyn reittiä olen ihmetellyt Porin Preiviikissä olevan ukkostutkan www-sivulta osoitteesta: http://www.ajl.fi/ukkostutka/nexstorm/index.html . Sieltä voit vilkaista, missä päin etelä-Suomea on salamoinut viimesen tunnin aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti